Betrouwbaarheid

Als werkgever wenst u niet alleen de juiste vakkracht maar ook de juiste betrouwbaarheid.

NBBU

Om u de gewenste betrouwbaarheid en vrijwaarborging te verzorgen is ABR Industrial Services BV lid van de Nederlandse Bond van Bemiddeling en Uitzending (NBBU) www.nbbu.nl.

nbbu

NEN 4400-1

Malafide activiteiten brengen schade toe aan bonafide bedrijven en aan de samenleving. Omzet derving en niet afgedragen belastingen en sociale premies zijn direct gevolg van oneerlijke concurrentie.

ABR Industrial Services BV werkt hieraan niet mee en heeft zich daarom NEN4400-1 gecertificeerd bij de stichting normering arbeid (www.normeringarbeid.nl).

De NEN-normering screent toeleveranciers van arbeid aan de aannemerij op een deugdelijke personeelsadministratie en het op tijd en juist afdragen van belastingen en sociale premies. Uiteraard word er gelijk gekeken of de vakkrachten gerechtigd zijn om in Nederland te werken.

logo nen

VCU

Om de veiligheid in het verkeer en rondom de werkplek voor u en onze medewerkers te garanderen is ABR Industrial Services VCU gecertificeerd!

logo VCU

WKA-gegevens

Onderstaand vindt u de WKA-gegevens van ABR Industrial Services BV voor uw WKA-administratie. Onderstaande WKA-gegevens en certificaten kunt u opvragen op ons hoofdkantoor in Den Hoorn. U kunt hiervoor een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • G-Rekening
  • Verklaring Omzetbelasting
  • Verklaring Loonheffingen
  • VCU
  • Uitreksel KVK jan 2012
  • Lidmaatschap NBBU
  • Certificaat SNA

Antidiscriminatiebeleid

ABR Industrial Services is lid van de NBBU. In de NBBU CAO staat vermeld dat leden (ABR Industrial Services) handelen volgens de richtlijnen van het NBBU lidmaatschap. In de CAO van de NBBU, artikel 41.3 staat de uitzendondernemingen wijzen, uitgaande van het grondwettelijk beginsel, discriminatie op grond van godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht, nationaliteit, seksuele geaardheid of burgerlijke staat af.

© 2016-2024 ABR Groep